אוכל
אוכל
אוכל טוב
05.12.23

14 מתכונים ללביבות אפויות

מתכונים ללביבות אפויות לטובת מי שרוצה לחסוך בקלוריות ולחסוך בניקיונות שפריצים של שמן

צילום: ChameleonsEye, shutterstock
לביבות לעצלנים
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

נתחיל עם מתכון לעצלנים: לביבה אחת אפויה ענקית, שפשוט חותכים לריבועים. מתכון: לביבות אפויות לעצלנים

לביבות גזר ובטטה של רחלי קרוט
צילום: רחלי קרוט

גם בלי טיגון וגם בלי גלוטן? בהחלט כן. קלות להכנה, בריאות, טעימות ויפות. לביבות גזר ובטטה אפויות של רחלי קרוט

לביבות אפויות - המדריך
צילום: אריאל ברי בן חמו, הבלוג "בריאלי - אופים בריא יותר"

להפוך לביבות לבריאות זה קל – פשוט אופים אותן במקום לטגן. להפוך אותן לבריאות בלי לקלקל את הטעם – זה כבר אתגר גדול יותר, ולזה יש לנו מדריך שלם. איך מכינים לביבות אפויות?

דיסקיות תפוחי אדמה אפויות
צילום: אסתי רותם, mako אוכל

הזוכות בתואר הפריכות מכולן: לביבות תפוחי אדמה עם קצת בצל, שום, מלח ופלפל שטעימות וממכרות כמו צ'יפס. למתכון: צ'יפס "שטוחים" אפוי

לביבות תפוחי אדמה אפויות
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

שחומות ויפות מבחוץ, טעימות ורכות מבפנים, בכלום עבודה וכמעט ללא שמן? כן בבקשה. למתכון: לביבות אפויות של רון יוחננוב

לביבות ירק אפויות ב-3 צבעים
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

שלושה טעמים ושלושה צבעים, רק תבחרו אם להשתמש בסלק, קישוא או בטטה. למתכון: לביבות ירק אפויות ב-3 צבעים

לביבות בטטה אפויות
צילום: טליה הדר | EshetStyle

כתום זה הצהוב החדש, ובלביבות הבטטה האלה יש תיבול מיוחד שהופך אותן לכאלה מיוחדות. למתכון: לביבות בטטה אפויות עם טוויסט

לביבות עדשים וכרובית
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

בלי להתפשר על טעם, אתם מרוויחים כאן קציצוניות מפוצצות בערכים תזונתיים. למתכון: לביבות עדשים וכרובית אפויות

לביבות סלק
צילום: עודד קרני

צבע סגול מהפנט, רעננות מפתיעה של נענע ופינוק כיפי בדמות מוצרלה. למתכון: לביבות סלק

לביבות תפוחי אדמה אפויות
צילום: אסתי רותם, mako אוכל

אנחנו קוראים להן "הטריק לדחוף לילדים פחמימה, חלבון וירק בביס אחד", אבל תאמינו לנו שהן טובות לא רק לילדים. למתכון: לביבות פירה אפויות

לביבות קישואים אפויות
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

כל לביבה כזאת שווה 40 קלוריות בלבד. עוד לא השתכנעתם? נסו להכין אותה עם ארטישוק ירושלמי. למתכון: לביבות אפויות עם קישואים וירקות

לביבות קינואה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

הנה משהו שהוא בין קציצה ללביבה, עם ציפוי קריספי וטונות של בריאות. וכן, זה גם טעים. לאללה. למתכון: לביבות קינואה אפויות

לביבות קישואים וגבינות
צילום: דפני פתיחה

כל מה שטעים בלביבות זוקיני וגבינות, בלי השמנוניות והטיגון. וכן, הן מעולות גם ללא הטיגון. לא לשכח להכין מטבל יוגורט מרענן לטבילה. לביבות קישואים וגבינות ללא טיגון

לביבות קלאסיות אפויות
צילום: ChameleonsEye, shutterstock

נסיים עם לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, שבמקום לטגן אופים, והטעם יוצא כמעט זהה לחלוטין. למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

תגיות: לביבות בטטה  
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן