מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

לביבות בטטה שמתקתקים בחצי שעה

לביבות בעלות מתיקות עדינה, לצד רוטב מפנק עם שמנת חמוצה

|טל ושני| פורסם15:08
לביבות בטטה של טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 בצל גדול
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • בטטה גדולה
  • 2.5 כפות קמח
  • ביצה
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • שמן לטיגון

לרוטב:

  • גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות מיונז
  • 1/4 צרור עירית קצוצה

אופן ההכנה:

מעדיפים אפוי? הנה גרסה מעולה שללביבות בטטה אפויות

1מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי האדמה והבטטה לרצועות דקות.

2סוחטים את הנוזלים, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.

3יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד הזהבה.

4מערבבים היטב את החומרי הרוטב וקוצצים את העירית, ומגישים עם הלביבות.

>> לכל מתכוני הלביבות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il