לביבות ירק אפויות ב-3 צבעיםחולים על מתכוני פטנט. מתים על מתכונים שצריך רק להחליף בהם רכיב אחד - והם הופכים למשהו אחר. מה למשל? הלביבות האלה, שאפשר להכין בשלושה טעמים ואפשר גם לבחור אחד ולדבוק בונטלי לוין|mako אוכל| פורסם10/12/1707:08 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :ל-8-10 לביבות:
לרוטב יוגורט:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. משמנים את הנייר בתרסיס שמן בנדיבות. 2מגררים את הקישואים, הסלק או הבטטה על המגררת הדקה ביותר. סוחטים מנוזלים מיותרים ומעבירים לקערה. 3מוסיפים קמח, ביצה, מלח ופלפל ומערבבים בידיים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4יוצרים לביבות בינוניות ומניחים על תבנית האפייה. 5מרססים שמן על החלק העליון של הלביבות. 6אופים 12-18 דקות, או עד שהלביבות מזהיבות. 7מצננים מעט בטמפרטורת החדר. 8רוטב יוגורט: מערבבים בקערה קטנה יוגורט, שמן, מלח ופלפל לתערובת אחידה. 9קולים את פרוסות השקדים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 5-6 דקות עד הזהבה. 10הגשה: מסדרים את הלביבות על צלחת ומגישים לצד רוטב יוגורט ושקדים קלויים. מתכונים ללביבות|מתכונים לסופגניות|כל המתכונים לחנוכה הערות: * הלביבות במיטבן ביום ההכנה וחמות. * עוד אפשרויות לירקות: 2 גזרים גדולים או 2 תפוחי אדמה בינוניים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט תגיות:לביבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |