אוכל
גורמה בפיתה

מרק עגבניות ופלפלים קר

מי אמר שמרק עגבניות צריך להיות חם? בואו לטעום מרק ספרדי מרענן וטעים עד כדי דמעות

|גורמה בפיתה| פורסם19:13
גספצ'יו (צילום: שי שרף, גורמה בפיתה)
צילום: שי שרף, גורמה בפיתה
Rating:53reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 ק"ג עגבניות
  • 2 פלפלים ירוקים קצוצים
  • 2 פלפלים אדומים קצוצים
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2 כף חומץ הדרים
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • מעט טבסקו
  • 1 כף מיונז
  • לחם כפרי להגשת המרק
  • פרוסות לחם להכנת הקרוטונים

אופן ההכנה:

1חותכים פרוסות לחם לקוביות קטנות, מתבלים בשמן זית, מלח גס ופלפל ומכניסים לתנור עד להשחמה.

2חולטים את העגבניות במים רותחים, מקלפים אותם וחותכים לקוביות קטנות.

3מוסיפים את הפלפלים ואת כל המרכיבים האחרים ומערבבים היטב.

5מעבירים בבלנדר, בערך שליש מתכולת הקערה בכל פעם, עד שמתקבלת משחה חלקה. מצננים היטב ומגישים.

6מרוקנים לחם כפרי איכותי, משחימים אותו בתנור למספר דקות על מנת שייצא קריספי ומוזגים לתוכו את המרק ומפזרים את הקרוטונים.

>> עוד מתכונים של גורמה בפיתה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il