1חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים כחצי שעה, עד לריכוך מלא. מסננים היטב ומועכים את תפוחי האדמה לפירה.
2מוסיפים מלח, פלפל שחור טחון, צ'ילי גרוס,גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה מגורדת וקורנפלור ומערבבים בכף לקבלת תערובת אחידה.
הפירה שלפני הצ'יפס|צילום: יעל קצב, mako אוכל
יוצא מטיגון|צילום: יעל קצב, mako אוכל3מעבירים את תערובת הפירה לשקית זילוף וגוזרים את החלק העליון כך שייווצר פתח גדול יחסית, שהפירה יוכל לעבור דרכו מבלי להישבר (אם אין שקית זילוף אפשר לגלגל בעזרת כפות הידיים את תערובת הפירה לגלילים דקים ומעט ארוכים).
4מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. מזלפים פנימה גלילים דקים ומעט ארוכים מתערובת הפירה, ומטגנים עד להזהבה (ראו בסרטון).
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.