אוכל
אוכל

סלט ברוקולי טרי וקשיו

לא כולם יודעים, אבל לא באמת חייבים לבשל, לאדות או להקפיץ ברוקולי – הוא ממש טעים גם כשהוא טרי! קצוץ דק ומתובל בהרבה לימון, יוגורט ומעט קארי - עכשיו רק תחליטו כמה חריף אתם רוצים להוסיף

|mako אוכל| פורסם07:58
Rating:4.7143reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 תפרחות ברוקולי הכי טריות שיש
  • בצל סגול, קצוץ
  • חצי פלפל אדום חריף, פרוס (לא חובה, ואפשר גם יותר)
  • כוס אגוזי קשיו קלויים קלות
  • צרור כוסברה, קצוץ

לרוטב:

  • גביע (200 גרם) יוגורט טבעי
  • חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • חצי כפית אבקת קארי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1קוצצים את הברוקולי בעזרת סכין או מעבד מזון, הכי דק שאפשר בלי שיהפוך למחית.

2מערבבים בקערה את הברוקולי עם הבצל הסגול, הפלפל החריף, הקשיו וכמעט כל הכוסברה.

3לרוטב: מערבבים את היוגורט עם מיץ לימון, קארי מלח ופלפל. יוצקים על הסלט, מערבבים ומקשטים ביתרת הכוסברה.

>> עוד מתכונים עם יוגורט

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il