
המצרכים :
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מניחים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים, מערבבים ויוצרים גומה במרכז. שופכים לגומה את היוגורט, המלח, המים והשמן ולשים הכל ידנית (או במיקסר עם וו לישה) עד לקבלת בצק אחיד (זה בסדר אם הבצק קצת דביק). 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, עטופים בניילון נצמד ומעבירים למקום חמים להתפחה של כ-40 דקות. 3מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו ל-2 חלקים. 4מרדדים כל חלק עד לקבלת יריעה רחבה ודקה בעובי 1 ס"מ (שימו לב שהבצק אינו נדבק למשטח). 5טוחנים יחד בבלנדר את כל חומרי המלית ומחממים תנור ל-180 מעלות. 6מורחים מחצית מהמלית על עלה הבצק ומשאירים קצה אחד של הבצק ללא מילוי (כדי שהסגירה תהיה טובה יותר). 7מגלגלים את הבצק הממולא ופורסים לחתיכות ברוחב כ-3 ס"מ. חוזרים על הפעולה עם יריעת הבצק השנייה. 8מסדרים את השושנים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מצפים בביצה טרופה ומתפיחים 25 דקות נוספות. 9אופים את השושנים כחצי שעה, עד להשחמה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |