
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (אפשר ידנית, במטרפה). 2מוסיפים את שמן הקוקוס, הקפה הנמס והקקאו, ומקציפים כ-2 דקות נוספות. 3מקפלים לתערובת את הקמח התופח, הקפה המגורען ושלושת רבעי כוס פצפוצי שוקולד. 4מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את פצפוצי השוקולד הנותרים. 5אופים כ-35 דקות בחום של 170 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |