מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

עוגיות דבש דקיקות

ומה אם נגיד לכם שבעוד חצי שעה מעכשיו יכול להיות לכם ביד קינוחון מהמם לארוחת ראש השנה? מתקשים להאמין? יאללה, תבדקו אותנו: עוגיות תחרה פריכות דקות כמו נייר, שכולן זועקות חג

|mako אוכל| פורסם07:15
עוגיות דבש דקיקות (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

כ-25 עוגיות:

  • חצי כוס שקדים טחונים
  • 50 גרם חמאה
  • רבע כוס סוכר
  • 3 כפות דבש
  • קורט מלח
  • רבע כוס קמח
  • קורט ציפורן או רבע כפית קינמון (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מחממים את כל המרכיבים בקלחת על להבה בינונית, עד שהחמאה נמסה. מערבבים כל הזמן.

>> מתכונים לראש השנה

>> קינוחים לראש השנה

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

עוגיות דבש דקיקות על רשת צינוןרואים כמה דק?|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מרפדים תבנית בנייר אפייה.

4מניחים תלוליות קטנות מהבלילה על נייר אפייה בעזרת כפית. שומרים על רווחים גדולים כי העוגיות מתפשטות באפייה.

5אופים 7-8 דקות או עד הזהבה.

6מוצאים, מניחים לצינון והתקשות וזוללים.

עוגיות דבש דקיקות לפני האפייהלפני האפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

תגיות:דבש
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il