מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פטריות פורטובלו ממולאות בגבינות

מנת פתיחה מושלמת לשבועות, ובכלל לחיים: פטריות פורטובלו בשרניות ממולאות במיקס גבינות (פטה, בולגרית, פרמזן, שמנת) ותיבול מדויק של תימין, פטרוזיליה ושום. ההנאה מובטחת

|mako אוכל| פורסם08:00
פטריות ממולאות בגבינות (צילום: אמיר מנחם)
צילום: אמיר מנחם

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 סלסלות פטריות פורטובלו

למלית:

  • 300 גבינת פטה עיזים מגורדת
  • 100 גרםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בולגרית מגורדת
  • 4-5 כפות גדושות גבינת שמנת
  • 1 כף עלי תימין טריים קצוצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק (רק החלק הירוק)/עירית
  • קורט פלפל צ'ילי
  • פלפל שחור גרוס דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי מלבד הפרמזן, עד שמקבלים תערובת אחידה.

>> מתכונים לשבועות

2תולשים את הרגליים של הפטריות ומתבלים את הפטריות השלמות במעט מלח מבפנים.

3יוצרים קציצות מתערובת הגבינות ומכניסים לפטריות. מפזרים מעל כל פטרייה מעט מגבינת הפרמזן המגוררת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

4אופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות, עד שהגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)נמסה והפטריות מזהיבות מלמעלה.

_OBJ
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il