אוכל
אוכל

שעועית ירוקה חגיגית

לא משנה מה התפריט שלכם לחג, אנחנו ממליצים בחום שתוסיפו לו את מנת השעועית הזו, שמכינים בפחות מחצי שעה וטורפים בשנייה וחצי. עוד לא נולד הצלי שלא נהנה משעועית ירוקה לצידו, באחריות

|mako אוכל| פורסם07:22
שעועית ירוקה חגיגית (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.940reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם שעועית ירוקה טרייה מאוד
  • רבע כוס שמן זית כתית מעולה
  • 4 שיני שום, פרוסות דק
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח גס
  • חצי כוס גרגירי רימון

אופן ההכנה:

1מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם כף גדושה של מלח כ-10 דקות, עד שהן מתרככות מעט וצבען הופך לירוק זרחני. בינתיים מלהיטים מחבת.

>> עוד מתכונים לראש השנה

>> עוגת דבש נפלאה לראש השנה

2. מעבירים את השעועית מיד למחבת ומקפיצים קלות בשמן זית.מוסיפים את השום והלימון וממשיכים להקפיץ 3-4 דקות.

3מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס וגרגירי לימון ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

** אפשר לפזר מעל שקדים פרוסים קלויים או שומשום לבן.

** המנה טעימה חמה או בטמפרטורת החדר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il