קציצות עוף וירקות הכי מתחסלות בעולם

שימו לב, חברים, זה המתכון הפשוט מבין השלושה הפעם, וזה לא שהשניים האחרים כרוכים באיזו טרחה גדולה אבל הם כן דורשים יותר מהערבוב-טיגון של הקציצות האלה. השילוב של עוף, תפוח אדמה ועשבי תיבול בוודאי מוכר לחלקכם מהקציצות התוניסאיות, ויש הרואים במתכון הזה גרסה שלהן. אנחנו חוששים להתחייב לכאן או לכאן, אבל בהחלט יכולים לערוב לקציצות האלה שהן מהטובות שיצא לנו להכין.

מתכון לקציצות עוף וירקות הכי מתחסלות בעולם

סינייה של אורז וירקות (צילום: חגית ביליה וגיא בהר, ספר המטבח של לייזה פאנלים, הוצאת מודן )
סינייה של אורז וירקות | צילום: חגית ביליה וגיא בהר, ספר המטבח של לייזה פאנלים, הוצאת מודן

סינייה של אורז וירקות

מתכון של לייזה פאנלים, שמשלים את הקציצות לכדי ארוחה מלאה. יש כאן אורז בסמטי מלא וגם אורז שחור (לא השגתם? לא נורא), שמתבשלים בסיר, כרובית ועגבניות (וגם שומר, בעונה), שנצלים בתנור, ולסיום טחינה עם שום ולימון, שמכסה את הכל ב-10 הדקות אחרונות בתנור. כיף חיים.

למתכון: סינייה של אורז וירקות

עוגת קראנץ שמרים פרווה - פרוסה (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
קלטו את העסיסיות | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

קראנץ שמרים פרווה

מה צריך בשביל להצליח עם עוגת שמרים פרווה? רק בצק שמרים עשיר ורך ומלית שוקולדית טעימה. חוששים? תנו לעדיקוש לקחת אתכם לשם יד ביד.

מתכון לקראנץ שמרים פרווה

שבת שלום!