אוכל
אוכל

ישר מהמחבת: הקציצות הכי מתחסלות בעולם

כשראינו את המתכון הזה בבלוג של רותם ליברזון היה לנו ברור שהקציצות האלה חייבות לעלות על שולחננו. הבעיה היא רק להתאפק עד שהן מגיעות לשולחן - ותקשיבו, זאת חתיכת בעיה. קציצות עוף וירקות שנזללות מעצמן

קציצות עוף וירקות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.8224reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • חצי קילו עוף טחון
  • תפוח אדמה מגורר
  • 2 שיני שום, כתושות
  • ביצה
  • גזר אחד, מגורר
  • כוס פטרוזליה קצוצה דק
  • כוס כוסברה קצוצה דק
  • בצל אחד, קצוץ דק
  • כפית כורכום
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית גדושה מלח
  • כפית פלפל שחור
  • מעט צ'ילי ירוק קצוץ דק
  • שלושת רבעי כוס פירורי פנקו

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות בגודל של כדור טניס שטוח.

2מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק.

3מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד השחמה.

** ניתן לאפות את הקציצות בתנור: משמנים את הקציצות בשמן זית ומסדרים על נייר אפייה. צולים ב-200 מעלות עד שמשחים מלמעלה, הופכים וצולים להשחמה מהצד השני.

>> המתכון פורסם לראשונה בבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il