עוף וקוסקוס
רון יוחננוב אלוף בז'אנר הארוחות-בסיר-אחד. כאן הוא מתקתק כרעיים עם קוסקוס (אינסטנט) עם קצת חמוציות ושקדים שמוכנים תוך שעה אחת. שימו לב שאפשר להכין את המרינדה מראש, העוף רק ירוויח מההשרייה.
>> למתכון: עוף וקוסקוס בתבנית אחת
עוף ופתיתים
העיקרון דומה מאוד, רק שבמקום קוסקוס - פתיתים, ובמקום כרעיים - שוקיים. התיבול שונה גם הוא, מבוסס פפריקה וכורכום שגם מעניקים צבע מגרה לכל המנה, והמנה מוכנה תוך שעה - תזמון נח לכל הדעות. סלט ירקות קטן בצד - ושיחקתם אותה.
מוקפץ ירקות
אטריות ביצים, פטריות, סלרי, בצלים, פלפלים צבעוניים קטנים, אפונה סינית ומעליהם תוספת טרייה של נבטים, בצל ירוק וקצת שומשום. מי שממש רוצה - יכול גם להוסיף ביצה טרופה לתוספת חלבון. מתכון מנצח של רות סירקיס שאנחנו חותמים עליו בכל יום.