
עוף וקוסקוס בתבנית אחתגם השבוע רון יוחננוב עם מתכון פצצה: הקוסקוס מתבשל עם העוף, שבעצמו הושרה עוד קודם בסויה וסילאן, ואל כל הקסם הזה מצטרף תיבול מפתיע וטאץ' של רוזמרין. אנחנו מבטיחים לכם חגיגית: גרגר קוסקוס אחד לא יישאר![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה ומשרים (אפשר להכין מבעוד מועד שהעוף יספוג טעמים). 4שופכים לקערה את הקוסקוס, השקדים, החמוציות והבצל. 5מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב. עוף וקוסקוס בתבנית אחת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל6מניחים מעל את חלקי העוף ושופכים את יתרת המרינדה על הקוסקוס. 7מפזרים מעל העוף את התבלין גריל והראס אל חנות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 8מוסיפים את הרוזמרין ומכניסים לתנור. 9אופים ללא כיסוי כ-50 דקות. מגישים חם, אפשר עם פטרוזיליה טרייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |