קוסקוס עם אפונה ובטטה קסביה

קוסקוס תמיד בא טוב אם תשאלו אותנו - גם אם מכינים אותה בשיטה המסורתית והארוכה וגם מכינים אותו אינסטנט. ומה שכל כך כיף במתכון הטעים הזה זה שאפשר לעשות בו כמה קיצורי דרך כמו קוסקוס להכנה מהירה ולהשתמש בירקות קפואים והוא עדיין יהיה מעולה. 

למתכון: קוסקוס עם תבשיל אפונה וארטישוק ירושלמי

קוסקוס עם תבשיל אפונה וארטישוק ירושלמי (צילום: רעות עזר, mako אוכל)
קוסקוס עם תבשיל אפונה וארטישוק ירושלמי | צילום: רעות עזר, mako אוכל

קציצות מושלמות

כן, ילדים עפים על הקציצות האלה, אבל לא רק הם. הן פופולריות גם בקרב פעוטות, מתבגרים ולמעשה כל מי שאוהב קציצות. מה שכל כך נהדר בהן זה לא רק המרקם והטעם הנהדרים אלא הוורסטיליות הגדולה: כל אחד יכול לבחור אם להכין אותן לפי טעמו האישי או טעם בני המשפחה שיזכו לסיר הזה - אפשר ללכת על בקר בלבד, אפשר רק עוף או שבכלל לשלב. אפשר גם לבחור אם לטגן אותן (מודים, תמיד נבחר לטגן) או לצלות בתנור ויש גם כמה הצעות לחילופים. בקיצור, תחליטו איך בא לכם לאכול היום - ולכו עליהן. 

למתכון: לקציצות מושלמות לילדים

קציצות צלויות או מטוגנות (צילום: הילה קריב, ביסים קטנים, כתר)
קציצות צלויות או מטוגנות | צילום: הילה קריב, ביסים קטנים, כתר

פסטה ברוטב עגבניות

זה מתכון כל כך פשוט, שאפשר בעקרון לתת לילדים להכין אותו ועל הדרך לסמן וי על פעילות הבישול המשותף בימי החופש הגדול. זה לא מתכון מתוחכם בשום בצורה, ואלוהים כמה שכיף מדי פעם לאכול מנה כזאת פשוטה וטעימה. 

למתכון: פסטה ברוטב עגבניות

פסטה לילדים ברוטב עגבניות (סטיילינג: שרה זיידמן) (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן