אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

קוסקוס עם תבשיל אפונה וארטישוק ירושלמי

זה שקוסקוס הוא אהבה גדולה זה ברור, אבל את האמת? לא חשבנו שנתאהב ככה במנה של קוסקוס טבעוני. תראו מה שארטישוק ירושלמי, אפונה ותיבול מושלם יכולים לעשות

|mako אוכל| פורסם07:00
קוסקוס עם תבשיל אפונה וארטישוק ירושלמי (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל
Rating:4.9111reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו קוסקוס מחיטת דורום (מהיר הכנה)
  • 1 כרישה גדולה, חתוכה גס
  • 4 כפות שמן
  • 3 גבעולי סלרי (כולל העלים), חתוכים גס
  • 20 ארטישוקים ירושלמיים קטנים, קלופים
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • חצי כפית קינמון טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כוסות מים
  • 2 כוסות אפונה ירוקה קפואה

אופן ההכנה:

1מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה.

2מטגנים את הכרישה בסיר רחב כמה דקות, עד להשחמה. מוסיפים את הסלרי והארטישוק הירושלמי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.

3מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות על אש קטנה.

4מוסיפים את האפונה ומבשלים 20 דקות נוספות על אש בינונית.

5מפוררים בעזרת מזלג את הקוסקוס המוכן.

6מחלקים את הקוסקוס למנות, ועל כל מנת קוסקוס מניחים כמות יפה מהתבשיל.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il