
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה. 2מטגנים את הכרישה בסיר רחב כמה דקות, עד להשחמה. מוסיפים את הסלרי והארטישוק הירושלמי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב. 3מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות על אש קטנה. 4מוסיפים את האפונה ומבשלים 20 דקות נוספות על אש בינונית. 5מפוררים בעזרת מזלג את הקוסקוס המוכן. 6מחלקים את הקוסקוס למנות, ועל כל מנת קוסקוס מניחים כמות יפה מהתבשיל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |