
המצרכים :לגריסיני:
למרק:
אופן ההכנה:הגריסיני: 1מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבבים את מרכיבי הגריסיני עד לקבלת מרקם אחיד ככל האפשר. יוצרים גליל בצורת נקניק בעובי כ-3 ס"מ ומגלגלים אותו על משטח עבודה. 2חותכים את הגליל לפרוסות בעובי כס"מ ומניחים בצד. מגלגלים כל פרוסה לצורת נחש בעובי ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחקים של כס"מ אחד מהשני. מפזרים מלח גס ואופים כ-25 דקות, או עד לקבלת צבע זהוב. המרק: 1מטגנים את הבצלים והכרשה עד לשקיפות. מוסיפים סלרי, גזר, תפוחי אדמה ואפונה יבשה ומטגנים כמה דקות תוך ערבוב. 2מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות בבעבוע חלש. מערבבים מדי פעם, כדי למנוע היווצרות גושים. 3מוסיפים את האפונה הקפואה (או הטרייה) ומבשלים עוד כחצי שעה. 4מוציאים חצי מכמות המים ומרסקים את תכולת הסיר בבלנדר מוט. מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת מרקם נעים וקטיפתי. 5מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומוספים את השום הכתוש. מערבבים ומגישים עם גריסיני חמים ופריך. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו מפרום קישואים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |