
המצרכים (7 מנות):לקציצות:
לטיגון הקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הקציצות: מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות בקערה. 2מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, ומתקנים במידת הצורך. 3יוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1 ס"מ ומטגנים את הקציצות, עד להזהבה. מעבירים לצלחת. 4מכינים את הרוטב ומבשלים את הקציצות: מחממים סיר על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל והשום רכים. 5מוסיפים עגבניות מרוסקות, מים, סוכר, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול. 6מוסיפים בזהירות את הקציצות לרוטב ומביאים שוב לרתיחה (לא מערבבים כדי שהכדורים לא יתפרקו, רק מנערים את הסיר בעדינות לכיסוי מושלם של הקציצות). 7מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15 דקות. מוסיפים אפונה, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהקציצות מוכנות והאפונה רכה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |