
המצרכים (8 מנות):למרק:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים 2-3 כפות שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה. 2מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה בינונית. 3מוסיפים שום ומטגנים עד להזהבה קלה. 4מוסיפים גזר ושורש פטרוזיליה ומערבבים על אש גבוהה במשך דקה. 5מוסיפים דלעת, כרשה וסלרי, 2-3 כפות שמן זית ומערבבים על אש גבוהה במשך 1-2 דקות. 6מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב אקראי במשך 5 דקות. 7מוסיפים 2 ליטר מים רותחים (רצוי מסוננים או מינרליים) ומביאים לרתיחה. 8מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות או עד שניתן לנעוץ מזלג בגזר. 9מסירים מן האש ומרסקים את תוכן הסיר בעזרת בלנדר מוט (או במעבד מזון, בשני מחזורים) עד לקבלת מחית חלקה. 10מחזירים לסיר, מוסיפים 200 מ"ל מים רותחים או יותר, לפי הסמיכות הרצויה ומערבבים. 11מוסיפים קוואקר, שמיר, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס גס ומערבבים. מבשלים על אש קטנה במשך 10-15 דקות או עד שטעם השמיר נספג במרק. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים מייד. אם רוצים, מעטרים במעט שמיר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |