
לביבות תרדאת הלביבות האלו אמנם מכינים על מחבת, אבל אין כאן טיגון של ממש שהורס את המרכיבים הטובים שיש בתוכן: תרד,גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בולגרית, קוואקר, שום ועוד. ביסים ירוקים וטעימים של בריאות![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1מפשירים בקערה את התרד וסוחטים אותו מנוזלים. מפוררים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע). מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים לעשרים דקות. 2משמנים קלות בשמן זית מחבת בעלת ציפוי נגד הידבקות. יוצרים כדורים מעט גדולים יותר מכדור פינג-פונג. משטחים כל כדור לצורת לביבה. מטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות עד להשחמת צד אחד, הופכים ל-3-4 דקות נוספות ומוציאים מהמחבת. 3מגישים בתוספת יוגורט עם מעט שמן זית ומלח גס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |