אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

מרק גזר קר

רוצים להרשים עם מנה קיצית פשוטה וטעימה בטירוף? זו האחת

|mako אוכל| פורסם14:49
מרק גזר קר (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:437reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קלוף וקצוץ
  • 5 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לעיגולים
  • 4 כוסות מים
  • 5 כפות שיבולת שועל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף דבש

אופן ההכנה:

1מערבבים בצל ושמן זית בסיר בינוני, ומאדים עד שהבצל מתחיל להיות שקוף. מוסיפים ג'ינג'ר ומאדים 2 דקות נוספות.

2מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה עדינה עד שהגזר רך. מערבבים מדי פעם ומוודאים ששיבולת השועל לא נדבקה לתחתית.

3מרסקים את המרק למחית חלקה. מוסיפים מיץ לימון ודבש ומערבבים היטב. כשהמרק מתקרר מעט מעבירים למקרר.

4מגישים קר מאוד עם קוביית קרח וכף יוגורט, ועיטור של כוסברה או נענע.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il