
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חורצים חתך לאורך הבצל (מהשורש ועד לקצה), עד שמגיעים לליבה. 3מרטיבים את הבצלים היטב במים ומכניסים לתנור לכ-20 דקות. 4בינתיים מכינים את התערובת למילוי: מערבבים את הבשר עם השום, הקוואקר, הבטטה והצימוקים. 5כשהבצלים מתקררים מעט מפרידים אותם לעלים: קוטמים את הצד של השורש בגובה של כ-1 ס"מ, ונושפים פנימה בחוזקה. לאט לאט מתחילים להפריד את העלים של הבצל. שימו לב ששני העלים הראשונים אינם רכים, ורצוי לא להשתמש בהם. 6מניחים במרכז כל עלה מעט מהמילוי, מגלגלים ומסדרים בסיר שיכול להיכנס לתנור. 7מורידים את חום התנור ל-180 מעלות.מערבבים את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הבצלים. מכסים ואופים 20 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות. מגישים חם. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |