
קרקר שיבולת שועל עם רוזמרין וקצחדקיקים, פריכים, קלים להכנה, טעימים, ואפילו בריאים. אז למה אתם מחכים?![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (80 מנות):
אופן ההכנה:1מערבלים חמאה, סוכר ומלח במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים ובקערית את החלב והיוגורט. 2מוסיפים את שתי התערובות לסירוגין לתערובת החמאה, תוך כדי ערבול אטי. מעבדים עד שמתקבל בצק רך ודי דביק, עוטפים את הבצק בניילון נצמד, משטחים למלבן ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. 3מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה משומנים למלבן דק מאוד בגודל 30X30 ס"מ. מחוררים את כל פני הבצק במזלג וחותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל 4X4 ס"מ. 4אופים בחום של 170 מעלות 15-20 דקות, עד שהקרקרים מקבלים צבע חום בהיר. אם הקרקרים שבשוליים משחימים מהר יותר, אפשר להוציא אותם מהתנור ולהמשיך לאפות את השאר. מקררים לגמרי ומעבירים לקופסה אטומה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |