1על מחבת יבשה קולים את הקוואקר עד גוון זהוב. מערבבים כל הזמן ונזהרים לא לשרוף. אם משתמשים בקוקוס לא קלוי, קולים את הקוקוס באותה צורה לגוון זהוב עמוק. מניחים לקירור מוחלט. מערבבים את הקוואקר, הקוקוס והמלח.2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד. עוצרים כל שלושים שניות ומערבבים. כשבערך שלושה רבעים מהשוקולד נמסים, מפסיקים לחמם ומערבבים עד שכל השוקולד נמס.3. מוסיפים לשוקולד 4 כפות מתערובת הקוואקר ומערבבים. מניחים נייר אפייה או משטח סיליקון על תבנית תנור ומניחים עליו ערמות בכמות של חצי כפית מהתערובת כשביניהן רווחים.4. משטחים את הערמות למטבעות על ידי מספר חבטות עדינות של התבנית על השיש. מפזרים על המטבעות את תערובת הקוואקר שנשארה. מעבירים למקרר עד להתגבשות השוקולד. שומרים בכלי אטום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות