אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

מטבעות שוקולד

הממתק הכי מהיר וקל שיש: 3 מרכיבים (אם לא כוללים קמצוץ מלח), פחות מעשר דקות של עבודה ובלי אפייה בכלל

|mako אוכל| פורסם08:29
מטבעות שוקולד (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.329reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (45 מנות):

  • 3 כפות קוואקר

  • 3 כפות קוקוס טחון / קוקוס טחון קלוי
  • קמצוץ מלח
  • 200 גרם שוקולד מריר (ללא סוכר)

אופן ההכנה:

1על מחבת יבשה קולים את הקוואקר עד גוון זהוב. מערבבים כל הזמן ונזהרים לא לשרוף. אם משתמשים בקוקוס לא קלוי, קולים את הקוקוס באותה צורה לגוון זהוב עמוק. מניחים לקירור מוחלט. מערבבים את הקוואקר, הקוקוס והמלח.2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד. עוצרים כל שלושים שניות ומערבבים. כשבערך שלושה רבעים מהשוקולד נמסים, מפסיקים לחמם ומערבבים עד שכל השוקולד נמס.3. מוסיפים לשוקולד 4 כפות מתערובת הקוואקר ומערבבים. מניחים נייר אפייה או משטח סיליקון על תבנית תנור ומניחים עליו ערמות בכמות של חצי כפית מהתערובת כשביניהן רווחים.4. משטחים את הערמות למטבעות על ידי מספר חבטות עדינות של התבנית על השיש. מפזרים על המטבעות את תערובת הקוואקר שנשארה. מעבירים למקרר עד להתגבשות השוקולד. שומרים בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il