אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

נאגטס עוף מצופים עם טחינה סלק

נתחוני עוף אפויים בציפוי בריא של קוואקר, תרד ועוד דברים טובים, מוגשים עם טחינה ורודה ומשגעת

|קוואקר| פורסם08:46
נאגטס עוף מצופים בריאות. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב, קוואקר)
צילום: דן לב, קוואקר
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות (20 גרם לכל חתיכה)

למרינדה:

  • 25 מ"ל סויה

  • 25 מ"ל מירין
  • 50 מ"ל סויה

תערובת לציפוי:

  • 100 גרם שיבולת שועל

  • 25 גרם זרעי פשתן
  • 100 גרם תרד קפוא
  • 25 גרם שומשום שחור
  • 5 גרם מלח

טחינה סלק מוגשת לצד המנה:

  • 75 גרם סלק מבושל

  • 270 גרם טחינה גולמית
  • 250 מ"ל מים
  • 15 גרם שום
  • 85 מ"ל מיץ לימון
  • 10 גרם מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי המרינדה. חותכים את חזה העוף ומשרים אותו במרינדה למשך 4 שעות.2. לציפוי: קולים את הקוואקר בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-8 דקות. מערבבים וממשיכים לקלות כ-4 דקות נוספות. מוציאים וממליחים.

3קולים את זרעי הפשתן ,השומשום והמלח כ-4 דקות בתנור.4. מפשירים את התרד, סוחטים כדי להוציא ממנו את כל הנוזלים, ומניחים בתנור לייבוש של כ-2 דקות.5. טוחנים את כל מרכיבי הציפוי בבלנדר עד קבלת תערובת אחידה (לא דק מידי).6. עוטפים את נתחי העוף בתערובת הציפוי ומהדקים היטב.7. אופים 9 דקות בתנור בחום של 225 מעלות.8. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הטחינה, ומגישים עם הנאגטס האפויים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il