1שמים את הסוכר והחמאה בקערת מערבל. מערבלים יחד לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבלים יחד לתערובת אחידה. נעזרים במרית להורדת התערובת מדופנות הקערה.2. בקערה נפרדת מערבבים קוואקר, קמח, אבקת אפייה ומלח. שומרים בצד 1/4 כוס מהתערובת. מוסיפים את תוכן קערת היבשים לתערובת החמאה, בשני סיבובים. מאחדים לבצק.3. בתבנית (גודל 28X18) מרופדת בנייר אפייה, משטחים 2/3 מהבצק ומורחים על הבצק את הריבה.4. מוסיפים לשארית הבצק את 1/4 הכוס ששמרנו מתערובת היבשים. מאחדים לקבלת פירורי בצק. מפזרים את פירורי הבצק על הריבה באופן שווה.5. אופים בחום של 180 מעלות, 25-30 דקות, עד הזהבה. מקררים לחלוטין. חותכים לריבועים בגודל 5X5 ס"מ.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.