
דקיקיות קוקוס ושוקולדחטיף מתוק וטעים, שמחביא בתוכו כמה מרכיבים בריאים. מכינים ברבע שעה, שומרים במקרר וגונבים חתיכה בכל פעם שמתחשק משהו קטן ומתוק![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
שמן קוקוס אפשר להשיג בחנויות טבע. הוא בריא יותר מחמאה. אם אין, אפשר להחליף אותו בחמאה. המצרכים :
לציפוי
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה קוואקר, קוקוס, סוכר חום ומלח. 2בסיר קטן ממיסים חמאה ושמן קוקוס. יוצקים את התערובת על החומרים היבשים. מוסיפים את הדבש. 3מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה וכל החומרים היבשים הפכו לחים. 4משטחים את התערובת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, לריבוע בגודל 30X30 ס"מ ומהדקים היטב. מעבירים למקרר ל-15 דקות. 5לציפוי: ממיסים (אפשר בסיר שבו השתמשנו קודם) שוקולד ושמן קוקוס. מוציאים את התבנית מהמקרר, יוצקים את השוקולד ומשטחים על ידי טלטול התבנית ובעזרת מרית. 6מפזרים מלח ים (טיפ לפיזור אחיד – מפזרים מגבוה). מחזירים למקרר ל-15 דקות. חותכים לריבועים. שומרים במקרר בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |