
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. פורסים 5-6 תותים לפרוסות דקות (בעובי של כ-1/2 ס"מ) ומניחים בדופן קערה עמוקה בקוטר 20 ס"מ. את יתר התותים קוצצים לקוביות גדולות ומניחים בקערה עם 1/4 כוס סוכר. מערבבים היטב ושומרים בצד כ-30 דקות עד שהסוכר מתמוסס והתותים מגירים נוזלים. 2מניחים בבסיס את הבישקוטים כך שיכסו את קרקעית הקערה בשכבה אחידה. 3בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג לקצפת רכה (אם זו כמות גדולה מידי עבור המיקסר ניתן לחלק את הכמות לשניים ולהקציף בכל פעם חצי). 4יוצקים מחצית מהקרם על גבי הבישקוטים, מפזרים מעל מחצית מהתותים והסירופ ומחצית מהפטל או האוכמניות. 5מכסים את הפירות בשכבה נוספת של בישקוטים, קצפת, תותים בסירופ ופטל טרי. מכסים ושומרים בקירור כשעתיים לפני ההגשה. * הערה:ניתן להחליף את התותים והפטל בפירות יער קפואים או בדובדבנים טריים/קפואים.את פירות היער הקפואים מומלץ להכין באופן הבא:500 גרם פירות יער קפואים1/2 כוס (100 גרם) סוכר1/2 כוס (120 מ"ל) מים בסיר מביאים לרתיחה את הפירות, סוכר ומים, מבשלים עוד דקה-שתיים ומסירים מהאש, מצננים לחלוטין לפני שממשיכים במתכון. >> בשבוע שעבר הכנו ריבועי גבינה בציפוי שוקולד>> לכל המתכונים לשבועות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |