1 הבסיס: מערבבים היטב בקערה את הביסקוויטים עם האגוזים הטחונים והחמאה המומסת. מעבירים לתבנית בגודל 24X24 ס"מ ומהדקים היטב לשכבה דקה ואחידה. שומרים בקירור בזמן שמכינים את מלית הגבינה.
2 מלית הגבינה: שמים בקערה את הגבינה הלבנה. מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מקפלים בהדרגה לתוך הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את מלית הגבינה על הבסיס ומיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת. שומרים בקירור עד להכנת ציפוי השוקולד.
3 ציפוי השוקולד: מעבירים לקערית את השוקולד ו-100 מ"ל מהשמנת המתוקה (1/3 כוס+1 כף). מחממים קצרות במיקרוגל ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מצננים לטמפרטורת החדר (לא מקררים במקרר, התערובת צריכה להישאר רכה יחסית).
4 מקציפים את יתר השמנת המתוקה (250 מ"ל) עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד, בכל פעם שליש מכמות הקצפת, עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את ציפוי השוקולד אל מעל שכבת הגבינה ומיישרים בעזרת מרית. שומרים לילה בקירור.
5 לפני ההגשה מעטרים בשוקולד לבן מומס: מעבירים את השוקולד לשק זילוף קטן (או לשקית סנדוויצ'ים) ומזלפים פסים אלכסוניים על ציפוי השוקולד. חותכים לקוביות קטנות ומגישים.
* ריבועי השוקולד נשמרים עד 5 ימים בקירור.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת גבינה קרה ללא אפייה
>> כל המתכונים לשבועות
שלחו לנו את מתכון הפודינג המנצח שלכם, ותוכלו לזכות בפרס!