1מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, אבל לא מאוד רכים (לא מגיעים לדרגה של תפוחי אדמה לפירה).2. מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא מזהיב, ומוסיפים את השום לדקה. מוסיפים את האפונה והגזר ל-10 דקות, נוספות ולבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. 3. מסננים את תפוחי האדמה, נותנים להם להתקרר כ-15 דקות. 4. מערבבים את הביצים עם התבלינים, תפוחי האדמה ותכולת המחבת. 5. מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
* הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> רוצים לזכות בסט סירים חדש? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח לפסח!