1בסיר עם 3 כפות שמן זית מטגנים את השום כדקה-שתיים. מוסיפים את התבלינים לדקה ומערבבים אותם היטב בתוך השמן. מוסיפים את העגבניות (השלמות) ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.2. מוסיפים את הפול יחד עם שתי כוסות מים חמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהפול מתרככך כ-25 דקות (אם משתמשים בפול טרי, מורידים מזמן הבישול). 3. מניחים את הדג בתוך הרוטב ומבשלים כ-15 דקות. אם במהלך הבישול חסרים מים - מוסיפים עוד ככוס מים חמים.* הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> רוצים לזכות בסט סירים חדש? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח לפסח!