אוכל
אוכל

בראוניז מרציפן, שוקולד וקוקוס

בראוניז כשרים לפסח - השקדים שבמרציפן מחליפים את הקמח ויוצרים בראוניז רכים ועשירים

|על השולחן| פורסם16:20
בראוניז מרציפן כשר לפסח (צילום: בועז לביא, על השולחן)
צילום: בועז לביא, על השולחן
Rating:3.914reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • תבנית מרובעת בגודל 25 ס"מ
  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 150 גרם (1/2 כוס) מרציפן
  • 300 גרם (½1 כוסות) סוכר
  • 370 מ"ל (½1 כוסות + כף) מים
  • 4 ביצים טרופות בטמפ' החדר
  • 30 גרם (¼3 כפות) קורנפלור
  • 70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו הולנדית
  • 100 גרם (1 כוס) קוקוס טחון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2ממיסים חמאה, שוקולד, מרציפן, סוכר ומים בסיר עד לקבלת תערובת אחידה.

3מעבירים את תכולת הסיר לקערה ומוסיפים ביצים תוך כדי טריפה נמרצת עד שהן נטמעות.

4מערבבים קורנפלור, קקאו וקוקוס בקערה נוספת. מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שהבלילה אחידה. יוצקים לתבנית.

5אופים כ-25 דקות עד שפני העוגה יבשים, הצבע המבריק נעלם וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח.

6מצננים ומעבירים את העוגה למקפיא לשעה-שעתיים עד שהעוגה יציבה ואפשר לחתוך אותה. שומרים במקרר עד שבוע.

* מומלץ להקפיא לפני הפריסה ולשמור בקופסה אטומה במקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il