
בראוניז מרציפן, שוקולד וקוקוסבראוניז כשרים לפסח - השקדים שבמרציפן מחליפים את הקמח ויוצרים בראוניז רכים ועשירים![]() צילום: בועז לביא, על השולחן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2ממיסים חמאה, שוקולד, מרציפן, סוכר ומים בסיר עד לקבלת תערובת אחידה. 3מעבירים את תכולת הסיר לקערה ומוסיפים ביצים תוך כדי טריפה נמרצת עד שהן נטמעות. 4מערבבים קורנפלור, קקאו וקוקוס בקערה נוספת. מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שהבלילה אחידה. יוצקים לתבנית. 5אופים כ-25 דקות עד שפני העוגה יבשים, הצבע המבריק נעלם וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח. 6מצננים ומעבירים את העוגה למקפיא לשעה-שעתיים עד שהעוגה יציבה ואפשר לחתוך אותה. שומרים במקרר עד שבוע. * מומלץ להקפיא לפני הפריסה ולשמור בקופסה אטומה במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |