
המצרכים (8 מנות):לאגסים בסירופ:
לעוגת שוקולד:
אופן ההכנה:1מכינים אגסים בסירופ: מניחים את חצאי האגסים בסיר בינוני ומכסים במים. 2מוסיפים סוכר, וניל וקינמון ומבשלים על להבה גבוהה עד שהנוזלים מבעבעים ומגיעים לרתיחה. 3מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד שהאגסים מתחילים להתרכך מעט (אך לא הופכים לרכים מדי). 4מסננים את האגסים מהמים ומניחים בצד לקירור. 5מחממים תנור ל-175 מעלות. 6בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, מלח, וניל, שמן וחלב סויה עד שמתקבלת תערובת אחידה. 7מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וקצת דלילה. 8מעבירים את תערובת העוגה לעטרות נייר וממלאים עד 2/3 מגובה התבנית. 9מפזרים מעט שוקולד צ'יפס מעל כל עוגה. מניחים חצי אגס מעל כל עוגה. 10אופים במשך כ-15-25 דקות או עד שהעוגה מתייצבת, תופחת וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני ההגשה. מקשטים עם מעט שוקולד מומס. הערות, הארות ותוספות:
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו מאפי שמרים במילוי שוקולד ובננה>> הכירו את קארם: הפטיסרי הכי סודי בתל אביב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |