
המצרכים :לעוגה:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, שמן, חלב קוקוס, מים, סוכר, מלח ווניל, וטורפים היטב לתערובת אחידה בעזרת מטרפה. 3מוסיפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה. 4מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ, ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס. 5אופים את העוגה במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים כעשר דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים סכין בדופן העוגה עם התבנית, על מנת ליצור מרווח לציפוי. 7ציפוי שוקולד: בקערה בינונית מניחים יחד חלב קוקוס ושוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. 8יוצקים את הציפוי על העוגה לכיסוי מוחלט. 9מצננים את העוגה לחלוטין במקרר, ורק כשהיא קרה לחלוטין מחלצים מהתבנית. 10מקשטים בפולי קקאו גרוסים או בשוקולד מריר מגורר ומגישים: עוגת שוקולד פרווה לתפארת. * בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון עלה לראשונה במאי 2013 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |