
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים הכתומות 10 דקות במים פושרים. שוטפים היטב. 2מקפיצים את הבצל עם שמן הקוקוס חמש דקות על אש בינונית. 3מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהאפונה. מוסיפים את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים ומערבבים. 4מוסיפים שתי כוסות מים וטיפה מלח אטלנטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהמים מתאדים. חמש דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את האפונה. • אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה, חמוציות ופרוסות שקדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |