אוכל
אוכל

סלט מגוון

מנה עשירה בוויטמינים ובחלבון מהצומח. אפשר להגיש חם או קר, כסלט או כארוחה שלמה

|| פורסם13:36
סלט קינואה מתקתק (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות תערובת של קינואה, בורגול ועדשים כתומות (לפי היחס המועדף עליכם)
  • בצל סגול, קצוץ
  • 2 כפיות שמן קוקוס
  • 2 גזרים, חתוכים איך שרוצים
  • 2 קישואים, חתוכים איך שרוצים
  • פלפל צהוב ואדום, חתוכים איך שרוצים
  • סלסלת פטריות, שלמות או חצויות
  • חצי כוס אפונה טרייה (או מופשרת)

אופן ההכנה:

1משרים את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים הכתומות 10 דקות במים פושרים. שוטפים היטב.

2מקפיצים את הבצל עם שמן הקוקוס חמש דקות על אש בינונית.

3מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהאפונה. מוסיפים את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים ומערבבים.

4מוסיפים שתי כוסות מים וטיפה מלח אטלנטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהמים מתאדים. חמש דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את האפונה.

• אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה, חמוציות ופרוסות שקדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il