אוכל
אוכל

מג'דרה עם קינואה

שדרוג של התבשיל הים-תיכוני המוכר, מעולה כתוספת עשירה או כמנה בפני עצמה

|| פורסם16:22
קינואה (צילום: Eric Naud, Istock)
צילום: Eric Naud, Istock
Rating:4.757reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 בצלים בינוניים, קצוצים דק
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • 1 כוס עדשים ירוקות, שהושרו ללילה בהרבה מים
  • 1 כוס קינואה
  • 1 כפית מלח
  • פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בשמן זית, ובמקביל מבשלים את העדשים במים רותחים כחצי שעה.

2מוציאים כוס וחצי ממי הבישול של העדשים, ושומרים בצד. מסננים את העדשים.

3מוסיפים לעדשים המסוננות את הקינואה.

4מוסיפים למחבת עם הבצל את מי הבישול של העדשים, ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות (ברתיחה), עד שהמים מקבלים צבע כהה.

5מעבירים את תערובת הבצל והמים לסיר עם העדשים והקינואה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית, עד שכל המים נספגים.

6מערבבים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il