אוכל
אוכל
עוגת ספוג

חיתוכיות פצפוצי אורז בציפוי שוקולד

לפעמים מתחשק משהו מתוק-מתוק בטעם ביתי ועם כמה שפחות עבודה: חטיפי האורז האלו הם ממש כאלו עם דבש, חלבה, קוקוס ושוקולד ובלי רגע אחד בתנור האפייה

|mako אוכל| פורסם12:17
חיתוכיות פצפוצי אורז בציפוי שוקולד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.519reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מרכיבים:

  • 100 גרם מרגרינה
  • 1/4 כוס דבש
  • 1 כוס ממרח חלבה
  • 1/4 כוס מים חמים
  • 1 כפית נס קפה מגורען
  • 4 כוסות פצפוצי אורז
  • 5 כפות קוקוס טחון, רצוי קוקוס קלוי

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 30 גרם מרגרינה

אופן ההכנה:

1שמים בקערה את המרגרינה, מכניסים למיקרוגל וממסים. מוסיפים את הדבש וממרח החלבה, מערבבים היטב ומוסיפים את המים החמים וכפית הקפה, מערבבים שוב ומוסיפים את פצפוצי האורז והקוקוס הקלוי.

2משמנים תבנית בינונית מלבנית ודוחסים היטב את התערובת. מקפידים להדק טוב-טוב את התערובת לתבנית.

3הציפוי: שמים בקערה את המרגרינה והשוקולד וממסים במיקרוגל. מוציאים ומוזגים מעל התבנית עד לכיסוי מוחלט. מצננים לפחות כשעה במקרר וחותכים לקוביות. ניתן להגיש בעטרות נייר מקושטות.

* לבלוג של אינס ואפיקתיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו שבלול לחם ממולא בפטריות>> והנה עוגת פנקייק חגיגית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il