1שמים בקערה את המרגרינה, מכניסים למיקרוגל וממסים. מוסיפים את הדבש וממרח החלבה, מערבבים היטב ומוסיפים את המים החמים וכפית הקפה, מערבבים שוב ומוסיפים את פצפוצי האורז והקוקוס הקלוי.
2משמנים תבנית בינונית מלבנית ודוחסים היטב את התערובת. מקפידים להדק טוב-טוב את התערובת לתבנית.
3הציפוי: שמים בקערה את המרגרינה והשוקולד וממסים במיקרוגל. מוציאים ומוזגים מעל התבנית עד לכיסוי מוחלט. מצננים לפחות כשעה במקרר וחותכים לקוביות. ניתן להגיש בעטרות נייר מקושטות.
* לבלוג של אינס ואפיקתיק אוכל
>> בשבוע שעבר הכנו שבלול לחם ממולא בפטריות>> והנה עוגת פנקייק חגיגית