1בקערה גדולה מניחים את הקמח, השמרים והסוכר, מערבבים ויוצרים גומה במרכז. מוסיפים אל הגומה את המים, המלח, האורגנו היבש והמרגרינה המומסת, ולשים היטב את הבצק, מניחים בתבנית משומנת, עוטפים בשקית ניילון ומניחים להתפחה של 40 דקות.
2מטגנים בשמן הזית את הבצלים הסגולים הקצוצים עד שהם משחימים. ממליחים ומפלפלים ומעבירים לקערה יחד עם הבטטות המרוסקות. מערבבים היטב. 3. לשים שוב את הבצק ומחלקים אותו לשניים. מרדדים על משטח מקומח כל חלק לעלה בעובי של ס"מ. מורחים בצורה דקה את מלית הבטטות והבצל המקורמל, מגלגלים לרולדה ומהדקים את קצה הסגיר. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי של 4 ס"מ.
4משטחים מעט כל עיגול עם היד ומניחים את המאפים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה ומתפיחים 20 דקות נוספות.
5אופים בתנור שחומם לחום של 200 מעלות כחצי שעה.
* לבלוג של אינס:תיק אוכל