
ופל בלגיפינוק מושלם זה שילוב של כמה דברים: שלא יהיה קשה להכין (גג רבע שעה), שירגיש טיפונת מושחת ושיהיה אפשר לשים עליו מייפל. במילים אחרות - ופל בלגי. אין לכם טוסטר מיוחד? טגנו את הבלילה כפנקייקס, זה יוצא נהדר![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים טוסטר ופלים ייעודי. 2מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. 3מערבבים בנפרד מרגרינה, חלב, ריוויון, ביצים ותמצית וניל. 4מאחדים את שתי התערובות ומערבבים היטב. 5שופכים כחצי כוס מהתערובת לתוך הטוסטר, מפזרים מעל מעט סוכר גבישי, סוגרים ואופים כ-5 דקות, עד שמזהיב. מגישים עם מה שאוהבים. לאתר של שרית -מיס פטל. >> בפעם שעברה הכנו עוגת שזיפים בחושה ועסיסית>> ביקרנו בשרונה מרקט החדש וחזרנו עם המלצותתגיות:ופל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |