
המצרכים :
למילוי:
לפיזור:
אופן ההכנה:1לשים את כל חומרי הבצק רק עד שהם מתאחדים (לישת יתר עלולה לפגוע בפריכות של הבצק). מניחים בקערה בטמפרטורת החדר ל-10 דקות. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי פחות מס"מ. מורחים את המלית הרצויה ומשאירים שוליים של כ-2 ס"מ בלי מלית. 4מגלגלים את הבצק לרולדה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחיבור של הבצק פונה למטה. חוזרים על הפעולה עם השאר הרולדות. 5חותכים (לפני האפייה) כל רולדה בעזרת סכין חדה לפרוסות ברוחב כ-3 ס"מ, ואופים 25 דקות. מיד לאחר האפייה חוזרים עם סכין על החיתוכים שעשינו, כדי להפריד בין העוגיות. מפזרים אבקת סוכר, מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה. >> בשבוע שעבר הכנו לחמניות מגניבות בצורת קונוס * לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |