
פופקורן בדבשאנחנו חולי פופקורן: הוא הכי קל להכנה, הוא תמיד שם בשבילנו והוא טעים. אבל מה קורה כשבא לנו דווקא משהו מתוק? מה השאלה, פשוט מכינים את הגרסה המתוקה הזאת, עם דבש וסוכריות. 20 דקות ואנחנו מאושרים
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את הפופקורן בקערה גדולה. 2 מחממים בסיר קטן על אש בינונית מרגרינה בטעם חמאה ודבש. מערבבים כל הזמן, עד שהמרגרינה נמסה. ממשיכים לערבב תוך כדי בעבוע עוד כדקה ומורידים מהאש. מצננים מעט. 3 שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים היטב עד שכל הפופקורן מצופה. 4 זורים סוכריות צבעוניות ומגישים. לבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו פאי פקאן מפיל
|