
פופקורן בדבשאנחנו חולי פופקורן: הוא הכי קל להכנה, הוא תמיד שם בשבילנו והוא טעים. אבל מה קורה כשבא לנו דווקא משהו מתוק? מה השאלה, פשוט מכינים את הגרסה המתוקה הזאת, עם דבש וסוכריות. 20 דקות ואנחנו מאושרים![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את הפופקורן בקערה גדולה. 2מחממים בסיר קטן על אש בינונית מרגרינה בטעם חמאה ודבש. מערבבים כל הזמן, עד שהמרגרינה נמסה. ממשיכים לערבב תוך כדי בעבוע עוד כדקה ומורידים מהאש. מצננים מעט. 3שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים היטב עד שכל הפופקורן מצופה. 4זורים סוכריות צבעוניות ומגישים. לבלוג של שרית -מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו פאי פקאן מפילתגיות:פופקורן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |