1מערבבים יחד את המרגרינה והסוכר. מוסיפים את הביצה, הקמח ותמצית הווניל ומגבשים לבצק (אפשר לעשות את זה במיקסר או ידנית). מעבירים למקרר ל-10 דקות.
2מקמחים את משטח העבודה, מרדדים את הבצק ויוצרים עוגיות בעזרת חותכן עגול. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת נייר אפייה, מקשטים כל עוגייה בכמה שוקולד צ'יפס (אפשר בצורת סמיילי, כמו בתמונה) ואופים 10 דקות. מחכים לצינון מלא ומחלצים את העוגיות מהתבנית.
4הרוטב: מחממים את החלב בסיר קטן עד סף רתיחה, ומוסיפים את קוביות השוקולד. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד, ומעבירים לקערית הגשה. מגישים יחד את העוגיות והרוטב.
>> בשבוע שעבר הכנו פרלינים ביתיים
>> והנה מתכון לפופקורן מתוק ונפלא
בואו להשתתף בתחרות עוגות היום הולדת שלנו!