אוכל
אוכל
עוגת ספוג

אומלט פטריות

הנה עוד אחד מהדברים שעשינו לא נכון עד היום: ערבבנו את הפטריות והביצים כבר בשלב המחבת. באומלט פטריות אמיתי, כמו בכל דבר שהוא טוב בעולם, לא מקצרים תהליכים. אחרי שתטעמו תבינו

|mako אוכל| פורסם14:46
אומלט פטריות (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.738reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 4 ביצים
  • 20 גרם מרגרינה
  • בצל קטן, חתוך לרצועות
  • סלסילת פטריות שמפיניון (או איזה שאוהבים)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • תימין
  • אורגנו טרי
  • רבע פלפל אדום (לא חובה)
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1מתחילים בהכנת המלית: ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן מתחילות להזהיב.

2קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פלפל אדום ועשבי תיבול לפי הטעם. מבשלים כ-10 דקות עד שהפטריות מאבדות מנפחן.

3טורפים בקערה 2 ביצים וכף פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים מחבת משומנת.

4שופכים את תערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים.

5מוציאים לצלחת, שופכים מעל את המלית ומקפלים לשניים. באותו אופן מכינים את האומלט השני. מגישים חם.

לאתר של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו צימעס!

>> אין לנו דרך קלה להגיד את זה: מתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il