
אומלט פטריותהנה עוד אחד מהדברים שעשינו לא נכון עד היום: ערבבנו את הפטריות והביצים כבר בשלב המחבת. באומלט פטריות אמיתי, כמו בכל דבר שהוא טוב בעולם, לא מקצרים תהליכים. אחרי שתטעמו תבינו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת המלית: ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן מתחילות להזהיב. 2קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פלפל אדום ועשבי תיבול לפי הטעם. מבשלים כ-10 דקות עד שהפטריות מאבדות מנפחן. 3טורפים בקערה 2 ביצים וכף פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים מחבת משומנת. 4שופכים את תערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים. 5מוציאים לצלחת, שופכים מעל את המלית ומקפלים לשניים. באותו אופן מכינים את האומלט השני. מגישים חם. לאתר של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |