1פורסים את העוף לרצועות ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית כמה דקות כל צד, עד שהוא משחים טיפה (נזהרים לא לייבש את העוף). לחילופין, אפשר לחלוט את העוף במים חמים: חוצים את חזה העוף לשניים ומכניסים אותו לסיר עם מים רותחים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים אותו 4 דקות. מכבים את האש, סוגרים את המכסה ונותנים לעוף לעמוד במים 10 דקות.
2מצננים את העוף המוכן וחותכים אותו לקוביות, או קורעים ממנו פיסות בעזרת הידיים.
3מערבבים אותו עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
4מרכיבים את הסנדוויץ': מניחים מסלט העוף על פרוסת לחם אחת. מניחים על הפרוסה השנייה חסה ועגבנייה פרוסה, סוגרים ומגישים.