אוכל
אוכל
מיונז

כריך עם סלט חזה עוף

סנדוויץ' זו תמיד אופציה לארוחת צהריים קלה - תוסיפו לו חלבונים בדמות עוף, קצת חסה, קצת עגבנייה ויש לכם ארוחה נהדרת שלא תשאיר אתכם מנומנמים

|mako אוכל| פורסם08:58
כריך עם סלט עוף (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.253reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לסלט:

  • חזה עוף אחד (פרפר, כ-400-500 גרם), או לחילופין, שאריות עוף צלוי
  • 3-4 כפות מיונז
  • 2 כפיות חרדל
  • כף מיץ לימון סחוט טרי
  • חצי בצל סגול, קצוץ דק
  • מעט עירית, פטרוזיליה או כוסברה, קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

להרכבה:

  • לחם
  • חסה
  • עגבנייה פרוסה

אופן ההכנה:

1פורסים את העוף לרצועות ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית כמה דקות כל צד, עד שהוא משחים טיפה (נזהרים לא לייבש את העוף). לחילופין, אפשר לחלוט את העוף במים חמים: חוצים את חזה העוף לשניים ומכניסים אותו לסיר עם מים רותחים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים אותו 4 דקות. מכבים את האש, סוגרים את המכסה ונותנים לעוף לעמוד במים 10 דקות.

2מצננים את העוף המוכן וחותכים אותו לקוביות, או קורעים ממנו פיסות בעזרת הידיים.

3מערבבים אותו עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

4מרכיבים את הסנדוויץ': מניחים מסלט העוף על פרוסת לחם אחת. מניחים על הפרוסה השנייה חסה ועגבנייה פרוסה, סוגרים ומגישים.

>> בפעם הקודמת הכנו טוסט פריך במחבת
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il