
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הרוטב ושומרים בקירור. 2מחממים מחבת עמוקה עם שמן קנולה בגובה 3 ס"מ. כדי לבדוק אם השמן חם מספיק מכניסים אליו ידית של כף עץ. אם נוצרות סביבה בועות – השמן מוכן לטיגון. 3מערבבים את הטונה, הבצל הירוק, הפלפל החריף והצלפים. שוברים ביצה לקערית. 4מניחים את העלה בצלחת מרק מעט עמוקה. שופכים במרכזה את הביצה, מניחים עליה כף מתערובת הטונה ומקפלים לשניים. תופסים בשוליים ומעבירים לשמן החם. 5מטגנים דקה וחצי, הופכים עם מלקחיים ומטגנים דקה וחצי נוספות עד שהעלה מזהיב והחלבון מתייצב (החלמון יישאר נוזלי וטעים). מוציאים לנייר סופג, וממשיכים כך עם שאר עלי הסיגר. מגישים חם עם הרוטב בצד. * לגיוון, אפשר להכין רוטב טרי מ-2 עגבניות מגוררות ומסוננות מעט מהנוזלים, כפית מיץ לימון, כפית פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות, שן שום כתושה, 3 כפות שמן זית ומלח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |