אוכל
אוכל

טרייפל לוטוס ותותים

אוהבים בלגן? המתכון הזה בדיוק בשבילכם. לוקחים מלא מצרכים ופשוט מכניסים לתוך כלי הגשה מרשים והופ יש לכם קינוח מושלם לשבועות

|mako אוכל| פורסם08:00
Rating:4.254reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לשכבת העוגיות:

  • 200 גרם עוגיות לוטוס
  • 40 גרם חמאה מומסת

לשכבת קרם הגבינה והלוטוס:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז
  • 50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
  • 40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל

לשכבת התותים:

  • 250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 5-6 עוגיות לוטוס לקישוט

אופן ההכנה:

1מכינים את שכבת העוגיות: טוחנים את העוגיות במיקסר. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.

2מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מקציפים מיקסר עם וו בלון את השמנת, הגבינה הלבנה, החלב המרוכז, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.

>> לעוד מתכונים עםלוטוס

3מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כשליש מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל חצי מכמות התותים. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה.

4מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי התותים הנותרים. מגישים או שומרים מנוילן במקרר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il