מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מדור האוכל של מאקו מביא ידע קולינרי מעשי שנבנה משנים של ניסיון, ניסוי וטעייה במטבח. המתכונים והטיפים נכתבים ונבדקים על ידי עורכי אוכל ואנשי מקצוע, מתוך היכרות עמוקה עם חומרי גלם, טכניקות בישול והמטבח הישראלי. זהו מקור שמחבר בין מקצוענות קולינרית לבישול יומיומי אמין ונגיש.

mako
פרסומת

טרייפל לוטוס ותותים

אוהבים בלגן? המתכון הזה בדיוק בשבילכם. לוקחים מלא מצרכים ופשוט מכניסים לתוך כלי הגשה מרשים והופ יש לכם קינוח מושלם לשבועות

בבושקה הפקות
mako אוכל
הקישור הועתק

זמן עבודה

עד חצי שעה

זמן כולל

עד חצי שעה

רמת קושי

כל אחד יכול

כשרות

חלבי

המרכיבים

טבלת המרות

לשכבת העוגיות:

  • 200 גרם עוגיות לוטוס
  • 40 גרם חמאה מומסת

לשכבת קרם הגבינה והלוטוס:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז
  • 50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
  • 40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל

לשכבת התותים:

  • 250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 5-6 עוגיות לוטוס לקישוט

אופן ההכנה

01

מכינים את שכבת העוגיות: טוחנים את העוגיות במיקסר. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.

02

מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מקציפים מיקסר עם וו בלון את השמנת, הגבינה הלבנה, החלב המרוכז, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.

>> לעוד מתכונים עםלוטוס

03

מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כשליש מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל חצי מכמות התותים. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה.

04

מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי התותים הנותרים. מגישים או שומרים מנוילן במקרר.

מצאתם טעות לשון?