1מכינים את שכבת העוגיות: טוחנים את העוגיות במיקסר. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.
2מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מקציפים מיקסר עם וו בלון את השמנת, הגבינה הלבנה, החלב המרוכז, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.
>> לעוד מתכונים עםלוטוס
3מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כשליש מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל חצי מכמות התותים. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה.
4מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי התותים הנותרים. מגישים או שומרים מנוילן במקרר.