
עוגת גבינה קרה עם הפתעות לוטוסעוגת גבינה נהדרת כמו של פעם, עם שדרוג מפתיע של עוגיות פריכות מצופות בממרח לוטוסעמית דונסקוי|לוטוס| פורסם05/05/1510:19 ![]() צילום: בועז לביא, לוטוס |
המצרכים :לבסיס:
למילוי:
להפתעת הלוטוס:
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מערבבים את עוגיות הלוטוס הטחונות עם החמאה והשוקולד הלבן ומהדקים לתחתית של תבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה. 2מכינים את הפתעות הלוטוס: מורחים ממרח לוטוס על העוגיות השבורות בעזרת סכין ומקפיאים לשעה. 3מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינות תוך כדי הקצפה אטית וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את שברי העוגיות המצופים ומקפלים בעדינות עד פיזור אחיד. 4יוצקים את המלית על שכבת הפירורים ומאחסנים במקרר ללילה. 5מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך ומורחים על העוגה. מאחסנים במקרר. 6לפני ההגשה מזלפים ממרח לוטוס לעיטור. מגישים קר. להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |