
מקלות בייגלה בציפוי שוקולד-לוטוסכי מתוק-מלוח זה השילוב הכי מוצלח בעולם, כי יחסי העבודה (כלום) לעומת רושם (וואו!) במתכון הזה הם מהטובים שיש וכי הם כל כך יפים, אלוהים. מתארחים, מארחים או סתם טיפוסים מפרגנים? רוצו להכיןאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם07/10/1508:22 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (40 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית או מגש בנייר אפייה. 2ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את ממרח הלוטוס והשמן ומערבבים עד שמתקבל גנאש אחיד וחלק. מעבירים אותו לכלי גבוה וצר. 3מכינים צלחת שטוחה עם קישוט על פי בחירתכם. 4טובלים כל מקל בייגלה בגנאש שוקולד לבן-לוטוס בערך עד 3/4 אורך, מקשטים ומניחים על התבנית. 5מעבירים למקרר לשעה לפחות, עד שהציפוי מתקשה, ומגישים. 6שומרים במקרר בכלי אטום. הערות:• אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב או שוקולד מריר. השימוש בשוקולד מריר יהפוך את המתכון לטבעוני ופרווה. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי >> בפעם השעברה הכנו פיצה לוטוס ואנחנו עדיין מדברים עליה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |