
ממתק שוקולד, אגוזים ולוטוסמתי בפעם האחרונה הכנתם ממתק? פנו רבע שעה מהחיים שלכם, תמיסו קצת שוקולד, תערבבו אותו עם כמה דברים, תכניסו למקרר ותשכחו ממנו. אח"כ, כשיבוא לכם משהו מתוק, תופתעו לגלות שמחכה לכם משהו קטן שהכנתם לבד לבד![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1ממסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל. בכל פעם עוצרים ומערבבים, עד שרוב השוקולד נמס. ממשיכים לערבב עד שהשוקולד כולו נמס. 2מוסיפים את האגוזים, העוגיות השבורות והמלח ומערבבים היטב. 3בעזרת כפית מחלקים את התערובת לעטרות נייר קטנות. מעבירים למקרר להתקשות השוקולד. שומרים בכלי אטום במקרר. אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית וצלמת אוכל >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בשבוע שעבר הכנו רולדה במילוי קרם לוטוס>> עוד לא ראיתם שיטה כה מגניבה לעטיפת סנדוויץ'![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |